Tagrenovering og nye taglægninger​

Ønsker du mere plads? Har du overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag?

Harkjær ApS har stor erfaring med tagarbejde på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse.

Jeg tilbyder udover det håndværksmæssige yderligere at rådgive omkring, hvilke muligheder der forefindes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg. Harkjær ApS udfører naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og kviste.

Jeg står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.​

Det danske vejr er hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat og kræver derfor løbende vedligeholdelse.

Harkjær ApS har mange års erfaring med tagarbejde på alle typer huse. Brug vores erfaring, når du skal vælge ny tagdækning. Jeg tilbyder en grundig rådgivning, så resultatet står godt til resten af huset.


Er det skorsten eller kviste, der trænger til en kærlig hånd, stiller jeg også vores dygtige håndværkere til rådighed. Harkjær ApS udfører små som store tagreparationer, der holder.

Ring til mig og få et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Personlig rådgivning ved tømrer– og snedkerløsninger

Harkjær ApS løser alle tænkelige tømreropgaver i butikslokaler, på kontorer, i private hjem, og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer. Med min 20 års erfaring står jeg for at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. Til det formål har jeg samlet en stab af dygtige og erfarne samarbejdspartnere, der yder kvalitet.

Såfremt du er interesseret i et uforpligtende tilbud på dit næste tømrer- eller snedkerprojekt, så er du meget velkommen til at udfylde formularen her.

Få et uforpligtende byggetilbud

Jeg besvarer mails hurtigst muligt, senest ved ugens udgang.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Harkjær ApS

Århusvej 3

8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 5363 3581

E-mail: eikharkjaer@gmail.com

CVR: 38843079

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.