Tømreropgaver​ for private

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Harkjær ApS. Jeg løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står jeg klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor Jeg sammen med mine kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber Jeg grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde. Kontakt mig for flere informationer om træ, priser og vilkår.​

​Harkjær ApS er et traditionelt tømrer- og snedkerfirma, der arbejder med alle fagets facetter og udfordringer inden for tømrer- og snedkerfaget.


Jeg udfører selvfølgelig del- eller totalentrepriser og er kendt for kvalitet og god kundeservice. Mine gode erfaringer med træarbejde gør mig i stand til at give kompetent rådgivning, når du skal vælge træsorter, idet jeg kender træsorternes fordele og ulemper.


Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement, brandbekæmpelse eller blot ønsker et godt gratis råd!

Personlig rådgivning ved tømrer– og snedkerløsninger

Harkjær ApS løser alle tænkelige tømreropgaver i butikslokaler, på kontorer, i private hjem, og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer. Med min 20 års erfaring står jeg for at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. Til det formål har jeg samlet en stab af dygtige og erfarne samarbejdspartnere, der yder kvalitet.

Såfremt du er interesseret i et uforpligtende tilbud på dit næste tømrer- eller snedkerprojekt, så er du meget velkommen til at udfylde formularen her.

Få et uforpligtende byggetilbud

Jeg besvarer mails hurtigst muligt, senest ved ugens udgang.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Harkjær ApS

Århusvej 3

8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 5363 3581

E-mail: eikharkjaer@gmail.com

CVR: 38843079

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.